Zang-gitaarles

Deze lessen zijn erop gericht jezelf als zanger te begeleiden op gitaar en als gitarist te gaan zingen, bijvoorbeeld tweede stem of koorwerk achter de lead zang.

Je hebt de ene week gitaarles bij Frank en de andere week zangles bij Maartje. Op de pagina docenten kun je meer zien en lezen over Maartje en Frank en te weten komen op wat voor een manier zij lesgeven. De liedjeskeuze zal bepaald worden door je zangmogelijkheden of je gitaarspel.

Naast zang-gitaarles blijft er ook de mogelijkheid bestaan los van elkaar zang- en gitaarlessen te volgen.

Er zijn nog enkele plekken vrij dus geef je nu op voor een proefles!

Een zang- gitaarles duurt 30 minuten en wordt wekelijks gegeven (m.u.v. de schoolvakanties). Iedereen is van harte welkom!

Er wordt zoveel mogelijk praktijkgericht les gegeven, alsof je ieder moment het podium opgestuurd kan worden. Aan de hand van bekende en minder bekende pop songs (in de breedste zin van het woord) van vroeger en nu, wordt er gewerkt aan techniek en performance. Ieder kwartaal wordt afgesloten met een gezellige themaworkshop op de boerderij en minimaal 1x per jaar wordt er voor alle zang en gitaarleerlingen samen een  optreden georganiseerd in een theater of kroeg.

Het cursusjaar loopt van september t/m augustusEen leerling volgt in principe zang-gitaarles voor minimaal één cursusjaar. Op de pagina programma en tarieven kun je informatie over de les tarieven opvragen.