Werkwijze

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen? Lijkt spelen in een band je helemaal te gek? Zie je jezelf al met een gitaar rond het kampvuur zitten? Wil je die hoge noot raken of eindelijk die gitaarsolo kunnen spelen? Ben je opzoek naar je eigen specifieke sound? Wil je van muziek  je beroep maken? Schrijf je je eigen liedjes en heb je behoefte aan feedback? Wil je meer te weten komen over de theorie achter de muziek?

Er is vast nog wel een plekje vrij dus geef je nu op voor een proefles!

Een gitaarles duurt minimaal 30 minuten en wordt wekelijks of om de week gegeven (m.u.v. de schoolvakanties). Iedereen is van harte welkom!

Er wordt zoveel mogelijk praktijkgericht les gegeven. Aan de hand van bekende en minder bekende pop songs (in de breedste zin van het woord) van vroeger en nu, wordt er gewerkt aan techniek, samenspel en performance. Minimaal 1x per jaar wordt er voor alle zang en gitaarleerlingen samen een  optreden georganiseerd in een theater of kroeg.

Je krijgt les van Frank de Haan. Op de pagina docenten kun je meer zien en lezen over Frank en te weten komen op wat voor een manier hij lesgeeft.

Het cursusjaar loopt van september t/m augustusEen leerling volgt in principe gitaarles voor minimaal één cursusjaar. Heb je interesse vraag gerust een PROEFLES aan! Op de pagina programma en tarieven kun je informatie over de les tarieven opvragen.