Kinderpopkoor

Kinderpopkoor Venhorst

Zing jij thuis ook alsmaar mee met liedjes van Kinderen voor Kinderen en Het Junior Songfestival dan is Kinderpopkoor Venhorst echt iets voor jou!

Het koor is een goede plek om je stem te ontwikkelen. Tijdens de repetities is er naast het zingen ook aandacht voor zangtechniek en performance. Er wordt zoveel mogelijk praktijkgericht gewerkt, alsof je ‘ieder moment’ het podium opgestuurd kan worden. Ieder halfjaar werken we toe naar een optreden!

Het koor wordt gecoached door Maartje Epema. Op de pagina docenten kun je meer zien en lezen over Maartje.

Iedereen vanaf 6 t/m 12 jaar is welkom.  

Kinderpopkoor Venhorst maakt tijdens de repetities en optredens onder andere gebruik van songteksten en geluidsbanden waarmee je thuis kunt oefenen op de site van www.muziekopvenhorst.nl.

Repetities

We oefenen samen op maandagmiddag van 14.45 uur tot 15.30 uur op basisschool “De Vordering” aan Het Jebbink te Vorden. Er wordt wekelijks gerepeteerd, (m.u.v. de schoolvakanties  zie; www.muziekopvenhorst.nl/home).

Lesgeld 

Het cursusjaar loopt van september t/m augustus. Je schrijft je in voor een heel cursusjaar. Instromen kan op elk moment. Op de pagina programma en tarieven kun je informatie over de les tarieven opvragen.

Het cursusjaar start in september. 

Voor het eerst meedoen

Je mag altijd vrijblijvend een keer komen kijken en meedoen voordat je besluit om je in te schrijven.

Als je in de loop van een maand mee gaat doen betaal je in overleg met Maartje voor de lopende periode.

Opzeggen

Opzeggen doe je bij Maartje, schriftelijk of per email voor de zomervakantie. De laatste betaling zal dan eind juli zijn, daarna wordt de automatische incasso stopgezet.