Zangles

Zing jij het liefst de hele dag? Wil je op een gezonde manier het beste uit jouw stem halen? Wil jij je muzikale kennis verbreden en leren ‘performen’? 

Er zijn nog enkele plekken vrij dus geef je nu op voor een proefles!

Een zangles duurt minimaal 30 minuten en wordt wekelijks of om de week gegeven (m.u.v. de schoolvakanties). Iedereen is van harte welkom!

Er wordt zoveel mogelijk praktijkgericht les gegeven. Aan de hand van bekende en minder bekende pop songs (in de breedste zin van het woord) van vroeger en nu, wordt er gewerkt aan techniek, samenzang en performance. Ieder kwartaal wordt afgesloten met een gezellige themaworkshop op de boerderij en minimaal 1x per jaar wordt er voor alle zang en gitaarleerlingen samen een  optreden georganiseerd in een theater of kroeg.

Je krijgt les van Maartje Epema. Op de pagina docenten kun je meer zien en lezen over Maartje en te weten komen op wat voor een manier zij lesgeeft.

Het cursusjaar loopt van september t/m augustusEen leerling volgt zangles voor minimaal één cursusjaar. Op de pagina programma en tarieven kun je informatie over de les tarieven opvragen.